Followers

::Renungan:Pesan Atok..Episod Emak::

Friday, December 25, 2009
SALAM...

sekarang ni tak ada idea nak hapdate
saje jalan-jalan tengok laman web xxx islamik
tibe-tibe berkenan pulak kat komik ni
layan je la yek korang semua...










klik kat gambar bagi yang kurang 'zoom' mata dia 

credit comic : www.iluvislam.com


moral of da komik : hargai ibu tersayang selagi dia masih ada di sisi kita...

p/s : sedih tengok budak zaman sekarang boleh lak pukul mak bapak sendiri...

6 comments:

touyakaruma said...

Waa best gak nie

HAZWAN17 said...

sayangi ibu anda

miss nia said...

acap.. ha skunk aku dah comment.. aku tau ko lgi advance dri ku... huhuhu aku nk outer layout nak letak calendar pon xreti.. nak embed code pon x reti.. huhuh.. nanti ko ajar aku larh yerk.

zella said...

saya syg mama sy lebih dr segalanya di dunia ini... =)


slm kenal...

acap de souza said...

miss nia : yola aku ajr.sejam 10hingget

miss nia said...

amboi.. kedekutnyer.. ish22 x bek kedekut ilmu..wakakakak

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates