Followers

::Kau Azam , Aku Bukan::

Thursday, December 31, 2009
SEPERTI BIASA MULAKAN DENGAN SALAM

akhir-akhir ni
time aku berguling-guling (trademark blogwalking aku..jgn tiru) dari blog ke blog
aku tengok masing-masing cerita pasal tahun baru
bagus la semua still alert yang kita akan masuk tahun 2010

 

bila masuk tahun baru je mesti ada azam baru
pakwe baru nama azam pun ade jugak 
(sape minum oren jangan ngaku rasa sirap)
bagi aku bila-bila masa je kita boleh buat azam baru
 
nak tahu apa azam 2010 aku?
aku nak tunaikan azam tahun 2009
ape pulak azam tahun 2009?
nak tunaikan azam 2008
azam 2008?
nak...............................

p/s : itu lah aku yang memang sentiasa akan pastikan setiap perkara selesai sebelum buat yang baru
boleh lah contohi aku...

ape pun 

SELAMAT TAHUN BARU 2010
&
1431H
moga kita jadi insan yang lebih baik
meskipun kesempurnaan itu mustahil untuk dikecapi...


SYUKRAN JAZILAN MAASSALAMAH
DARI SAYA, ISTERI DAN ANAK TEKAK


5 comments:

asyie said...

senang crite x paya buat azam.
ikut je apa yang patut di buat.
okay?
nwy,wish u luck utk thn br ni && semoga lebih baik dr yg lepas2.

miss nia said...

bgus222 kerja yg tertanguh untuk tahun lepas kene setelkan?? tul x?? huhuhu hutang hatchery ko sama team ldg kongsi tu azam thun 2009 yg ko kene lunaskan untuk thun 2010.. huhu

acap de souza said...

asyie : yela kot camtu

missnia : insyallah.moga diri d'beri kekuatan

kasihkuamiera said...

slmt thn baru

~kuyam~ said...

hahaha
lwk je post ni
hepy new year =)
blogwalking here~

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates