Followers

::Bila Bebudak Sengal Kembali Bersatu::

Wednesday, December 9, 2009
SALAM

tetiba lak arini terbuka hati nak posting
skarang ni aku tengah lapooo
tapi malas nak pi sarapan
(camne yek tu?)

sebenarnya aku nak cite pasal reunion ari isnin ari2
reunion kami bebudak SKS 17 BATCH '89
lokasi utamanya di OLE-OLE SEKSYEN 18
(duk 17 tapi reunion kat 18...hahaha)
lebih kurang 20 orang melapor diri
ade gak yang sanggup curik2 kuar time keja
n
ade gak datang jap walaupun ari2 diorang ade keje
tabik la sama korang

sangat la best time tu
sume memang agak berubah la dari segi fizikal la...
tapi kegilaan masing2 tetap maintain

aktiviti dimulakan dengan permainan batu seremban...ooppss..silap
MAIN BOLING
sume nak tunjuk jaguh la
sampai baling bola pun ke belakang..haha (sape yg terasa oren tu jgn ckp rase epal lak)

 
 kat OLE2 men boling

shima nak kena kentot ngan aku pe..


 dah penat berboling...mase untuk amik gambar

sume posing kepale teleng...

lepas tu kata nak pi tengok wayang
tapi ade ka wayang di SHAH ALAM..?
jawapannya TIADA
maka kami pun berangkatlah ke SUNWAY LAGOON..eh,silap lagi
SUNWAY PYRAMID...
4 buah keta sumenya.

sampai kat sane je...
tetiba masing2 tak ade mood nak tengok wayang
tiba-tiba...jengjengjeng
ZAKUWAN @ ZACK bersuara, "jom makan.aku dah lapo gile ni" (diolah semula untuk kebaikan sejagat)
maka sume pun berangkat carik tempat makan...(sebenarnya aku pun sokong sebab aku lapo x sarapan lagi)

carik punye carik...makan la di LAKSA SHACK
memang sodap la...
sodap lagi sebab di sponsor oleh SISKA..(boling tadi pun dia support gak)


mampu tersenyum walaupun dah lapooo giler...


pening aku layan peel gile diorang ni...

ni namenye nasik briani...aku punyer

ni lak spageti kuah a.k.a laksa asam@asam laksa..bukan aku pnye


pas abis makan..aktiviti menyalurkan makanan ke perut dan usus kecil serta besar...ROUND SATU SUNWAY PYRAMID.
make aksi tembak menembak gambar pun bermula...


ish cutenyeee...anak sapo la sume ni...


menebeng di tembok...cam muke tembok..haha

aksi mengiring lak...



pastu tak puas lagi tu..
kami pun kembali ke daerah asal kami...
singgah lak kat DATARAN SHAH ALAM 2(diorang la bagi name.aku x tau)
sane sambung amik gmbr lagi...(dslr dayah memang best la...mengidam aku)


kaki sape paling wangi...



gambar yang tersmart antara yg tersmart

senget la pulak

ni lah barisan jejaka yang maintain dari awal sampai akhir



pehal si rubi tu..?nak terbang ka..

pose pnye pose..akhirnya masa untuk pulang..
maka kembali lah ke rumah masing2..

papepun tak rugi la gi reunion tu
memula aku rasa cam x nak pi
tapi pikir balik bukan senang nak kumpul jumpe kawan lame
tambah lagi aku pun study kat OVER DA SEA (sabah seberang laut pe..)
harap reunion ni dapat dibuat lagi dan ramai lagi la datang
terima kasih kat penganjur AZLIANA n penyuport SISKA
n
sume kengkawan yang hadir
MOGA UKHUWAH YANG DIBINA KEKAL SELAMANYA

4 comments:

MUKHLISIN AMININ said...

testing

nur hidayah isa said...

laksa shack ke shake? hehe aku pon lupe...

MUKHLISIN AMININ said...

ops..silap2..shack..sebab kat situ x dak jual milk shake

MUKHLISIN AMININ said...

cubaan lagi.template baru

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates