Followers

::Mereka Seragam::

Wednesday, December 30, 2009
SALAM

aku baru je tolong mak aku

pilih kain untuk kenduri kawin kakak sepupu aku
kat FB je
mak cik aku tu tahu aku ade berukband broadband
terus dia hantar kat FB aku gambar kain yang suruh pilih
aku la jadi mangsa
takpe..berkorban


antara corak yang diusulkan dalam mesyuarat kain diorang


ni aku nak cerita pasal uniform
bukan uniform sekolah
tapi uniform para wanita, ibu-ibu
yang dipakai time kenduri kawin

kalau korang nak tahu
kaum perempuan keluarga besar aku
dari makcik- makcik aku (include mak aku)
sampai la sepupu-sepapat perempuan termasuk kakak dan adik perempuan aku
diorang akan ada baju uniform tiap kali kenduri kahwin sedara mara kitorang
tu yang kira-kira 2 bulan atau sebulan before kenduri
diorang akan buat mesyuarat pilih corak kain yang sesuai

pastu bila time kenduri kahwin
memang tengok macam kumpulan nasyid AL-JAWAHEER pun ada
memang seragam la
hahaha


kan aku dah cakap macam kumpulan nasyid

kesian kat kitorang yang lelaki ni
pakai baju t-shirt biasa je

"ucu,sponsor la t-shirt ni..hahaha"

paling koman pun sponsor la tuxedo baju batik untuk kitorang
hahaha

family korang ada camni ke?


2 comments:

sniffa93_aznil4eva said...

haha meriah2.
stakat ni xtaulah..xpenah pulak sedara terdekat yg dah kahwin ouh

zaza said...

owh itu benda wajib kot dlm fmly aku...tp peliknya aku spesies yg ske sama baju ngan org len...

so kalo kenduri kendara sah2 diorg xtahu aku nie fmly ngan si pengantin, sbb aku sentai jeans ngan t-shirt jerk...lalalala~~~

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates