Followers

::Tipu Dalam Diam::

Tuesday, January 19, 2010
SALAM KEMBALI

rindu jugak nak hapdate blog
mula-mula pasang niat nak hadkan penghapdetan blog
disebabkan assignment kian menggila
tapi dah ketagih nak buat macam mane
orang hisap rokok pun kalau pagi puasa

kalau tak hisap dah macam nak separuh mati dah

dah-dah
merewang sudah aku ni
kembali kepangkal jalan ...

kalau hangpa ada facebook
mesti pernah perasan kewujudan beberapa group
yang dakwa menawarkan aplikasi terbaru
khusus untuk pengguna facebook

macam
boleh tengok orang yang tengok profile kita




boleh tukar theme lain


boleh tukar aplikasi chat kepada bentuk lain



betul-betul bijak diorang ni untuk meramaikan group ni
step nak tambah aplikasi semua tu
mula-mula kena join dan suggest kepada orang lain

maka akhirnya ramailah yang join group-group ni
tapi hakikatnya diorang ni kena tipu
sampai sumpah seranah kat wall group ni


lawak jugak gelagat diorang ni

HANGPA MESTI PERNAH JOIN JUGAK KAN?
TAHNIAH KERANA SAMA-SAMA KENA TIPU...HAHAHAHA











6 comments:

aisha wUtevA!! said...

aik?? kena tipu??
maksudnya??

acap de souza said...

yup...dah pernah cube?

Md Nasir said...

oooo..yer ker..patutlah aq cuba x boleh2..
pasni x yah layan invitation2 cam tu..
"tipah tertipu.."

::Nur Fazlyna Marlyssa:: said...

saye rase org yg same2 join je yg boleh tgk perubahan kat profile tu..
tapi..seb bek sye xjoin...hahahha..xmahu memberatkan kepala otak profile fb tu

kasihkuamiera said...

xpaham sngt la hehheheheh

ann frendly said...

eeerr... tak penah kena tipu sbb takde facebook... pandai betoi depa ayat kasi org percaya noo.. auta untuk meramaikan orang dalam group..

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates