Followers

::Melayang::

Sunday, January 3, 2010
MACAM YANG USTAZAH SELALU PESAN
MULAKAN DENGAN SALAM...

alhamdulillah...aku sudah sampai ke over da sea malam semalam
SABAH negeri tercinta (ambil hati orang Sabah sikit)
balik ke lubuk ilmu semula
UMS   a.k.a. Universiti Malaysia Sabah

sempat la lagi tinggalkan pesanan di FB sebelum balik Sabah
bila tengok kat status member-member
dapat disimpulkan bahawa
pelajar universiti mahupun kolej dan yang berkaitan dengan kedua-duanya
malas nak balik sambung study

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG DARI MEREKA?

dalam flight yang sangat boring
sempat curik-curik on hp
tangkap gambar
kalaulah flight terhempas aku lah yang paling berdosa
HAHAHA
layan je la gambar yang tak seberapa ni...


jeling kat pramugari mak cik tua...kesian dia


kabut je diorang ni..hahaha


glamour pak nasser.nasik lemak naik flight..
kalau jual kat warung murah je


setakat 5 cucuk satay dah 10 hinggit
lagi kenyang makan satay kajang


papepun GUD LUCK untuk semua
jangan malas-malas study

ADIOS

4 comments:

Aidi-Safuan said...

tak dapat line ker kat dalam flight? eceh saja tanya soklan bengong.haha

acap de souza said...

adela dapat sikit...hakhak

kasihkuamiera said...

xpernh pun naik flight klu dpt tngok kapal terng kt lngit msti lambai..jakun kan hahhahahhahahah

acap de souza said...

mungkin jakun...

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates