Followers

::Hencik Nuff Yang Pelik::

Monday, January 4, 2010
nak tanya sikitla kat semua

kenapa earning nuff aku still 50 sen (tak tipu dan aku mengaku tanpa malu)
sebulan gak aku dah guna
dan aku rasa ramai yang dah cucuq dia

minta pandangan dari hencek-hencek dan akak-akak
yang dah membolot earning
yang melimpah ruah ke ladang gandum

apa masalahnya dengan hencek nuff aku ni?

itu saja...

10 comments:

MrDzy said...

cube check kt blog manager ADS PREFERENCE tu SHOW ADS type pe..try pilih SHOW GLOBAL CPC ADS...klu x up gak lagi maybe x de visitor yg click2 or advertiser x mnt nk ads kt blog kamu~

Ariff Shah said...

glitterati?

░♥si lampu neon♥░ said...

ye gliteratti! ;) dan klik jgn tak klik ;)

@adlynna@ said...

same laa..
sy dh 4 bln..
still rm1..
wahahaha

FarhanaDr said...

Hmmmm.. Dulu mcm ni gak.. Dia tang tu jugak.. Tapi lpas stat aktif betul2 aktif mmg dia naik laaa.. Penah baca kat sumwhere even kalau klik pun, kalau tak abes iklan tu kita dah close, tak kira gak.. Hmmmm.. Saye pn tak sure..

acap de souza said...

ooo...buat2 paham walaupun paham ckit je..
x pela..aku x kesah sgt bab duit2 ni

cik nurulain said...

http://mathsensei.blogspot.com/2009/12/tips-dapatkan-buffered-earning.html


try baca blog mamat ni. dia br blogging tapi earning banyak. rasanya dia tak lokek ilmu tu. private msg je dia. saya nak tahu juga. bgtau dia k, sy bg link ni pd kamu. :)

zack zukhairi said...

aku pny nuffnang earning rm0.00. ha amacam?

acap de souza said...

cik nurulain : thankz 4 da link

zack : x tanye pun... :k:

chenta said...

erm...kdg2 dorg lmbt update la..lepas 2minggu br update..br naek duit tu..tapi tak tahu la sebenarnye napekan...

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates