Followers

::Aku, Kamu, Mereka dan Ia::

Monday, January 11, 2010
SALAM SEGALA SALAM

penat betul hari ni
jam 6 lebih baru habis kelas
mesti hangpa pikir awal lagi kan jam 6 ni
terang lagi
tapi tu kat semenanjung
kalau kat Sabah ni jam 6 dah macam jam 7 dah gelap dah
makan-makan , mandi-mandi
bila badan dah segar baru ada idea nak hapdate blog

kali ni nak habaq pasai satu komuniti blogger
yang aku join berjudul
GENG BLOGGER


konfem geng-geng dalam GENG BLOGGER gelakkan aku
sebab lambat promote pasal komuniti ni
okey la..gelak la puas-puas
aku pasrah...

berbalik ke cerita asal
lebih kurang sebulan aku join GENG BLOGGER ni
aku mula tertarik bila tengok bannernya yang menarik



kat blog yang tak sengaja aku lawat
lantas aku daftar lah jadi geng
mula-mula memang buat tak tahu je pasal komuniti ni
tapi lama-lama selalu buka terus tertarik dengan kandungannya

aku paling suka dapat ping entry blog aku tiap kali ada entry baru
boleh juga lawat blog kengkawan lain sambil cucuk-mencucuk nuffnang diorang
maka apabila dicucuk dan ditinggalkan jejak kat shoutbox
maka diorang akan jejak balik ke blog aku
maka aksi berbalas cucuk-mencucuk pun bermula
(takpe.cucuk dapat hasil)

kat sini aku dapat juga kenal para blogger lain macam

Zack yang sedang study kat Jepun.
sound effect yang diselit dengan entry memang best sampai tak sempat habis baca tapi lagunya dah habis dulu

Kasihkumiera dan Aidi-safuan yang suka mengomen entryku
sampai tak terlayan aku nak balas semua

Edaolala yang tak kenal putus asa
menunggu nuff ku bangun di siang hari setelah bertahajjud pada malam hari

dan ramai lagi geng-geng yang tak dapat aku nak tulis
sebab nanti dah jadi karangan Bahasa Melayu pulak



bukannya aku tak ingat hangpa semua
tapi aku tak mau hangpa jadi riak dan takbur
setelah melihat nama korang terpapar kat blog aku ni
(see, kan aku baik...)

itu jela agaknya
buat geng-geng yang belum join GENG BLOGGER ni
apa lagi
jom pakat ramai-ramai join GENG BLOGGER
sure tak menyesal

"GENG BLOGGER : KOMUNITI BLOGGER ANDA"
(tagline ciptaan ARIFF SHAH yang menjadi juara contest mencipta tagline:

SEKIAN, SELAMAT TIDUR...




4 comments:

zack zukhairi said...

"bukannya aku tak ingat hangpa semua
tapi aku tak mau hangpa jadi riak dan takbur
setelah melihat nama korang terpapar kat blog aku ni"


owh! ni nak bagi aku riak dan takbur la ni?? hahaha! ces! :D

p/s ; thanks promote :)

acap de souza said...

hahaha..terase ke?

kasihkuamiera said...

waaaaaaaaaa nama sy pong ader...bangga kejappp hehehehehhehehe(bukan takbur tau ) :t:

acap de souza said...

amiera : hahaha..pasni kena la byk2 komen kalo nak kna promote kat blog ni..agagaga

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates