Followers

::Hiperbola Hypermarket Hyperaktif::

Monday, January 4, 2010
SALAMZ

hari ni dah start kuliah
seperti biasa aku sebagai pelajar mithali
kena datang setiap kelas yang dijalankan

dapat tahu yang petang ni ada kelas
jam 4 sampai 6 petang

GILO APO?

time otak dah nak collapse lagi mau buat kelas



dah membeku dah otak time tu



nanti tambah dewan kuliah yang sejuk macam kat kutub utara
semua student bakal keluar dari dewan kuliah dengan muka yang hampir selebet



macam toyol lapar darah

p/s : melampau hiperbola aku ni...

6 comments:

isha said...

melampau nye muke sejuk tu

Aidi-Safuan said...

hahaha...ingat ape la pasal hypermarket tadi.huhu

Sharinginfoz said...

he he he selamat berkelas....

Pengalaman Bersama Nuffnang…

Puji Jangan Tak Puji

kasihkuamiera said...

hahahahhahah sian hang...

acap de souza said...

hahaha..ni baru balik...

syukurlah tak jadi hiperbola aku..kehkeh

miss nia said...

btul222.. ..huhuhuh.. tpi besh gak lectrer tu.. first time raser bersemangat nak kuliah time 4-6... huhuh

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates