Followers

::Berus Memberus::

Thursday, January 14, 2010
SALAM

rasa tak best pulak kalau tak hapdate
walau miss sehari pun

baiklah
kali ni aku nak inform pada photoshop maniac
mungkin link ni akan membantu anda


ni link untuk download segala macam brush untuk
adobe photoshop
memang heaven lah kat sini
banyak betul design brush yang ada

dulu-dulu aku design grafik atau poster program
yang simple gile la
lepas dapat tahu ada laman web yang boleh download free brush ni
terus setiap hari aku berexperiment dengan brush tu
ni lah antara hasilnya...



moga dapat membantu para designer...

TRIMAS

1 comments:

kasihkuamiera said...

tau tak mane2 laman web yg blh edit2 pic..org xreti sngt la bab tu

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates