Followers

::Sharing Is Kongsi::

Monday, May 10, 2010
dah dekat nak subuh
tapi mata tak pejam lagi dari pagi
hujan lak membasahi bumi kota kinabalu ni

untuk tak membuang masa
sambil tunggu waktu subuh masuk
tulis la kat blog ni barang sedua

posting kali ni hanya ingin minta jasa baik pengunjung semua
untuk berkongsi sesama link anda dengan blog ni
mana tau korang ni ada bau2 bacang dengan aku
awek kawan lama ke
boleh aku belanja McD gula-gula 10sen dapat 2 bijik

jadi mehla kongsi link korang
just komen kat posting ni
ataupun klik kat gambar 'exchange link' kat sidebar blog ni

yang ada gambar camni
 kalau ada banner pun lagi bagus
pe lagi...cepat la isi


5 comments:

KaiZeN SHiNoBi said...

orang sabah? ahaks~

semekom.... hehehhe

erk? banner xda lagi la... wades~

hehhee

acap de souza said...

merantau kat sabah je..asal selangor..x de banner pun x pe...boleh je bg link..

fizi said...

bro..dah letak ko punya link dlm blog aku...so ltak la ak punya link skali kt sini k..http://fiziblogger.com

acap de souza said...

fizi: okez..suda..rajin2 kome la ek bro

ipa faiza~ said...

nk komen....

lalala~
hikhikhik..

aiii..

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates