Followers

::Amal Jariah La Pulak::

Monday, May 3, 2010


tetiba jemari aku rajin lak
mahu hapdate blog ni
cuma kali ni aku murah hati la
nak bagi award kat korang


pe lagi
tepek la banner award atas ni kat blog korang
kalau rasa korang punye bog amatlah masyuuuk
jangan malu jangan segan
angkut je...

FREE OF CHARGE

5 comments:

nur hidayah isa said...

xde tulis pon name aku..segan ar nak amek..hehe

acap de souza said...

adoyai...kan aku dah jmput..amik je..malu2 tp mau..

amirah said...

terima kasih ya
dh framekan letak kat blog =)
tapi apa yg masyukk?

Azrul Hisham said...

pasal badge tu bukan saya yg buat sebenarnya tapi saudara azfar90 yg buat...

boleh pergi kat blog dia atau pergi link kat bawah

blog azfar90:

http://azfar90.webs.com/

Geng blogger:

http://gengblogger.com/thread.php?t=1685

pasal video tutorial tu ada dalam thread ni yg azfar90 buat:

http://gengblogger.com/thread.php?t=1899

acap de souza said...

amirah : sbb blog kamu masyuk laa...hehe

azrul : ooo..okez

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates