Followers

::Kau Dan Aku Terkena Juga::

Monday, May 10, 2010

SUNSILK
jenama syampu yang agak terkenal kat Malaysia mahupun dunia
dulu aku pakai la
sekarang aku guna rejoice
hehehe

nape ek posting kali ni cakap pasal SUNSILK?
sebab aku kena tag dengan cik amirah
geng maya aku
ni award tag nye


eh, nanti jap
aiyak silap pulak
aku ingatkan SUNSILK
rupenye SUNSHINE

tapi papepun aku nak tag kat korang yang memang rajin singgah kat blog aku 
walau barang sesaat pun
8 orang semuanya. kenapa 8?
sebab nombor feveret aku...
aku tag secara rawak ok...

TUGASAN :
alang-alang aku dah start cakap pasal syampu
maka korang kena kongsikan jenama syampu yang paling digemari...
hahaha...layan je...

p/s :oh ye..lupe bagitau..tepek award tu kat blog korang pastu tulis la tugasan tu sekali dengan pic award tu kat posting korang..

9 comments:

kaizen said...

baru hari nih ek? ahaks~

aq x pkai syampu.. ngehahhaha sabun mandi aq tuh r syampu... cmno tuh? ahaks~

acap de souza said...

kaizen : ye kot...walamak..ni jimat kos ni

oh ye..lupe bagitau..tepek award tu kat blog korang pastu tulis la tugasan tu sekali dengan pic award tu kat posting korang..

miss nia said...

cap.. pe bnde ni.. sepatah haram pon aku x paham. ni award ke cntest ke syampoo?? x fhm22

acap de souza said...

mis nia : aiyak..cube ko tengok contoh kat blog posting aku...ni award merangkap tag..award tu yg gmbr tu..yg tugasan yg pasal syampu tu..pastu ko tag la blogger len..ade paham

amirah said...

kamu nampak bergaya dgn award ni..hehe

miss nia said...

cap, aku dh siapkan tugsn ko tu..

Lovely Bella said...

hehhehe dulu pkai sunsilk kini tidak lagi.. huhuuh :) nice blog.. udah di follow :) meh la singgah

si LauT Mati said...

gila kentang post yang ni...ada tiga benda dalam satu post....tag-award-tugasan baru....

acap de souza said...

bella : trimas2...arigato

laut mati : baru nmpk advnture ckit

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates