Followers

::Jiwa Kacau::

Saturday, February 6, 2010
ARGGGGHHH

pening dah aku ni
assigment banyak
program melambak
sabar-sabar
orang hensem memang selalu diuji

papepun
update dulu blog yang hampir tak bernyawa ni
sori la kengkawan
sebab tak sempat nak hapdate blog ni sejak kira-kira 2 minggu yang lalu
sebagai hadiah buat pengunjung setia blog ni
hayati video kat bawah ni...
nantikan hapdate yang seterusnya (kalau jemari aku masih ade lagi la)







3 comments:

::aMaD:: said...

oh.itu biase bro.mcm dlm video tu.hihihi.
lepak a luu.maen2 lu.dah exam baru mengelabah..haha

ini blog wirdah said...

eh,kalau orang kurang hensom tak selalu diuji ke ekk?
haha,aku rasa dorang lg salu diuji.susah mao dpt awek.hoho.

acap de souza said...

ahmad : jgn t'lebih men dah la..t'sungkur nnt

wirdah : fuh,cam btul kot

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates