Followers

::Aku Terkena Sudah::

Monday, April 19, 2010
walawei rindu aku sama blog ini
dah dekat sebulan aku x hapdate ni sibuk memanjang 
minggu exam pun dah stat arini

bile bukak je blog ni tengok ada insan yang sangat baik hati
men'tag' aku
nasib baik dia tag skali dengan award
kaau setakat tag je memang abisla dia punye dslr aku rembat
hahaha...jangan marah ek dayah
ni la award yang dia bagi
1st award in history yg aku dapat

tapi aku tak la cantik (ala-ala merendah diri)
cuma kacak je...wahahaha

dan dia suruh aku senaraikan 7 perkara tentang diri aku
jadi aku mulakan lah ek :

1. aku suka makan benda masam. aku tak mengandung ek.kalau boleh aku mahu semua makanan adalah masam.tapi muka aku langsung tak masam sebab aku suka senyum walaupun duk sorang-sorang.sebab aku tengah senyum kat benda yang korang tak boleh nampak...wakaka..angker kan.

2. design mendesign adalah hobi aku. pantang ada masa sikit mesti gatal mahu bukak photoshop. tapi aku still amatur la (merendah diri lagi). banyak kena belajar.jom siapa yang nak join aku ukak bisnes graphic printing sile kuarkan duit anda dan saya akan jadi bos anda seumur hidup...wuuuuhai..

3. hanya suke sukan yang menggunakan tangan. macam boling dengan badminton saja.

4. nampak macam pendiam dan kurang bersosial.tapi jangan sangka.sebab aku kalau dah kenal sorang tu betul-betul, matai la. habis aku pau semuanya.

5. menu harian adalah FB. sarapan FB cicah milo, lunch FB masak asam pedas, tea-time FB kaya, dinner FB steak, supper FB suam.

6. minat fotografi.tapi masih mencarik bajet untuk mendapatkan dslr sebijik. jadi mak datin mana-mana yang nak sponsor saya amat dialukan

7. Ha, ni penting. suka belanja dan dibelanja. biasanya aku belanja setakat KFC jela. dan aku minta dibelanja tak mahal, spageti kat secret recipe je.

tu je la yang aku sempat tulis.
sepatutnya aku kena tag orang lain lagi.
tapi aku memang malas
jadi sape yang baca posting ni amikla award tu WAJIB
pastu jawab la soalan tu. ok!

ADIOS

2 comments:

nur hidayah isa said...

haha masuk bakul angkat sendiri cakap kacak..hahha...jgn ar rembat slr aku....

acap de souza said...

terimala kenyataan..hahaha

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates