Followers

::Bertamu Di Tamu::

Sunday, June 13, 2010
sambil meregangkan jari jemari yang dah keras sudah
angkara tak menghapdate blog hampir sebulan
sambil menaip menzahirkan idea yang masih segar dari ladang

hari ni aku dengan group ladang kongsi aku
pi la jual ikan ternakan kami tinggalan senior
keli kami jual dengan harga RM10 sekilo
bukan calang-calang keli
ni keli Afrika sempena World Cup yang baru menjelang
macam-macam aksi la boleh aku snap tadi
malas mau taip bebanyak
layan je la gambar-gambar kat bawah ni

aksi penangkap keli pro

keli yang sedia untuk dijual

gaya tokei ikan..walawei..

team gerai beraksi

gadis flyers berjaya memancing pembeli

budak-budak ni mahu beli seekor benih ikan 2 inci..katenya mau buat ikan hiasan..hehehe

budak ni 2 3 kali ulang alik ke gerai kami...tertarik dengan keli yang aggresif ni

7 comments:

Anonymous said...

kim slam kat gadis flyers....

acap de souza said...

@Anonymoussape lak ni?musykil ni..hehe

mytrajet74 said...

best gak kan mancing...dulu pernah mancing kat sungai dpt keli afrika 11 kilo...percaya x?

acap de souza said...

@mytrajet74ni bukan mancing..ni projek ternakan kami..

nur hidayah isa said...

macam2 aku dgr cite psl ikan keli ni..rumah aku dah tak masak dah ikan ni. hehehe

acap de souza said...

@nur hidayah isa hahaha..ni msti cite pelik2 kn..ni kitorg ternak sndiri la jgn riso..bagi mkn maknn ikan je..

amirah said...

ikan keli goreng pon sodap..hehe
lama xmkn ikan keli lor

Post a Comment

"komen mengomen amalan mulia,
jom pakat tulis penuhkannya"

 
DE SOUZA CORNER © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates